Peter Vandermeersch, De Zonnekeuken

Vegetarisch koken in de herfst

Het koken met de seizoenen verrijkt je voedingspatroon met telkens nieuwe smaken, kleuren, vormen, texturen en ingrediënten. Het ritme van de seizoenen brengt het gehele jaar door beweging en een levendige dynamiek in je keuken en je gerechten.

 Je gaat in deze korte lesreeks zelf aan de slag met de karaktervolle ingrediênten van de herfst. Je leert verwarmende, smaakvolle, kleurrijke, eenvoudige maar toch volwaardige en doordachte herfstbereidingen opbouwen. Je leert de typische ingrediënten en hun werking kennen alsook hoe deze juist te gebruiken. De recepten zijn steeds gemakkelijk in te passen in de dagdagelijkse keuken en in gezinnen met kinderen.

Deze activiteit is bedoeld als kennismaking en zowel geschikt voor beginners als voor mensen met ervaring.

begeleiding: Peter Vandermeersch (kookschool De Zonnekeuken) i.s.m. Avansa

inschrijving: €40 (ingrediënten inbegrepen)

meebrengen: schort, handdoek, bewaardoosjes

Locatie

leskeuken Applauws Lauwe

Datum

van wo. 22.10.2025totwo. 26.11.2025
    34-16072025135905.png